Kbt i Luleå

Kbt i Luleå

I några månader har jag fått behandling med Kbt i Luleå hos en psykolog på Norrbottens Kognitiva Terapi & Utbildningscenter. Jag reagerade på vissa saker som inte stod i proportion till de situationer som utlöste rädsla och ångest. Jag överreagerade väldigt starkt med andra ord och för att komma till bukt med dessa rädslor blev jag rekommenderad av läkaren på vårdcentralen att börja med Kbt i Luleå hos Norrbottens Kognitiva Terapi & Utbildningscenter eftersom läkaren sa att det hos just på den här mottagningen var det dokumenterat goda behandlingsresultat. 

I dag, om några timmar, ska jag dit för sista gången och jag måste verkligen säga att det har varit till god hjälp för mig att få Kbt. Det enda jag ångrar är att jag inte tog tag i min situation långt tidigare för jag kan ju säga att jag lidit helt i onödan i flera år. Jag är i alla fall väldigt tacksam till att jag hade en klok läkare som visste om att Norrbottens Kognitiva Terapi & Utbildningscenter finns så att jag kunde börja med Kbt. Nu behöver man inte ha en remiss från en läkare för att få börja med Kbt i Luleå, det går bra att själv kontakta Norrbottens Kognitiva Terapi & Utbildningscenter om man är intresserad av att få hjälp av dem. Det är faktiskt därför jag skriver det här inlägget så att ni som har något problem inte ska vänta med att söka hjälp, för ju snabbare ni får hjälp desto bättre är det ju. Man kan få hjälp med mycket, alltifrån stresshantering till alkoholmissbruk, och om ni vill veta ifall det här med Kbt är för er ska ni utan att dra ut på det lyfta på luren och slå en signal till Norrbottens Kognitiva Terapi & Utbildningscenter! 


Kommentarer är stängda.